Puig destaca el paper de la indústria agroalimentària en l’impuls a la reindustrialització de la Comunitat Valenciana

  • El president de la Generalitat ha visitat a Beniparrell les instal·lacions de l’empresa Importaco

  • Assegura que la combinació entre les empreses pròpies de la Comunitat Valenciana i les que venen de fora representa “el reflex de la nova economia valenciana”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el paper exercit per la indústria agroalimentària en l’impuls a la reindustrialització de la Comunitat Valenciana.

Ximo Puig ha fet aquestes declaracions durant la seua visita a les oficines i el centre tecnològic de l’empresa Importaco, la seu central de la qual es troba a Beniparrell.

El cap de l’executiu valencià ha valorat l’esforç que fan les empreses de la Comunitat Valenciana, com Importaco, per a “internacionalitzar-se, créixer i ser cada vegada més competitives”.

En aquest sentit, Ximo Puig ha assegurat que la combinació entre el potent teixit empresarial autòcton i les inversions de l’exterior és un “reflex de la nova economia valenciana”.

Importaco és una empresa familiar especialitzada en la comercialització de fruita seca i aigua mineral natural, amb més de huit dècades de trajectòria empresarial, que compta amb una plantilla que supera les 2.000 persones.

La companyia compta amb centres de producció i delegacions de compra en països com Itàlia, Polònia, el Regne Unit, Turquia, l’Argentina, els Estats Units i la Xina. A escala global, subministra fruita seca a 34 països.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *