80 empreses agroalimentàries valencianes de productes d’alta gamma (inclós terró) se citen en Salón Gourmets

La consellera d’Agricultura, Isaura Navarro, visita l’estand de la Comunitat Valenciana, sota el paraigua de la marca Molt de Gust, amb l’objectiu de captar possibles nous clients per al sector

 

La Comunitat Valenciana té una nodrida representació en el Salón Gourmets de Madrid, trobada de referència per a professionals de la gastronomia gurmet dels sectors restauració, hostaleria, distribució, càtering i comerç especialitzat. Fins a 80 empreses gastronòmiques acudeixen a aquest esdeveniment, 40 de les quals participen sota el paraigua de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i Molt de Gust.

Precisament, la consellera Isaura Navarro, junt amb el director general de Qualitat Agroalimentària, David Torres, han visitat la fira i els estands de la Comunitat Valenciana per a acompanyar el sector que busca atraure noves inversions, possibles nous mercats i fidelizar clients. “Una oportunitat per a generar oportunitats i mostrar als 100.000 assistents de tot el món que acudeixen a aquesta fira, la qualitat i el valor afegit del sector agroalimentari valencià”, segons ha destacat la mateixa Navarro.

L’estand de la Comunitat Valenciana i Molt de Gust acull a empreses de diferents sectors com el vi, les olives, les salses artesanals, els productes ecològics, el torró, la tòfona, els dolços artesans i un llarg etcètera, totes elles amb el denominador comú de ser empreses valencianes productores i comercialitzadores de productes d’alta gamma i delicatessen.

A més, Salón Gourmets compta amb tastos, degustacions i demostracions que, acompanyades de la varietat i qualitat dels productes presentats en la fira, converteixen l’estand de la Comunitat Valenciana en un dels punts de trobada del Salón Gourmets.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *