Agricultura demana al Ministeri que s’identifiquen tots els països d’origen de la mel en el seu etiquetatge

El conseller d’Agricultura, José Luis Aguirre, reclama que s’establisquen els controls necessaris per a garantir que les mels que entren a Espanya siguen realment mels i no melasses adulterades

 

El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, ha reiterat al Ministeri la seua petició d’exigir la identificació de tots els països de procedència i els percentatges en l’etiquetatge de la mel.

Aguirre, que ha participat este dijous en el Consell Consultiu, convocat pel MAPA, ha traslladat una de les reivindicacions més importants del sector apícola després de l’aprovació a Europa de les anomenades Directives Desdejuni.

Per això, ha sol·licitat al Ministeri que, en l’elaboració del reial decret que les transpose “no vaja a mínims”, sinó que exigisca en l’etiquetatge de la mel tant els països de procedència com els percentatges de cada país.

 

Així mateix, ha reclamat que s’establisquen els controls necessaris per a garantir que les mels que entren a Espanya siguen realment mels i no melasses adulterades.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *