Així es va filmar el documental de les Penyes Roset per Terra Viva À Punt

Quan dos grans periodistes de ‘Terra Viva’ À Punt, David Torres i Richard Van Krutchen, es posen davant i darrere de la càmera res queda en mans de la improvisació, ni el dron a cinc-cent metres d’altitud; molt a l’inrevés, fan com si fora seu el paratge, com si el conegueren i vullgueren de tota la vida, en este cas les Penyes de Roset, amb música final de pasdoble…

El programa de medi ambient, agricultura i gastronomia que presenta Jordi Payá al migdia de cada dia a la televisión dels valencians, À Punt, no és només un dels de major audiència del canal. També és un programa que tracta molt bé a Xixona, el poble del terró, del gelat i del turisme rural.

Ho ha tornat a fer. Ho va fer el passat 7 d’abril amb un fantàstic reportatge de molt alta qualitat, amb tres ‘actors’ xixonencs de Primera Divisió (Pepe Candela, Eduard Barrachina i Loli Colomina), en el que promocionava el giraboix, menjar típic i icònic de Xixona, i ho va tornar a fer el passat dimecres 14 d’abril amb un altre reportatge d’alta qualitat, producció i edició fins i tot amb dron càmera, amb la participació del senderista Sebastià Doménech Albertos i del blog ‘Made in Jijona’.

Ací vos deixem unes fotografies de com es va realitzar este interessant documental durant quasi tota una vesprada en els voltants de les penyes de Roset i la seva font. Gravació, so, imatge, tall, i tornar a començar. Transicions, preguntes del periodista David Torres als dos convidats i tornar a preguntar. Introducció, tall i tornar a repetir. Res queda baix la improvisació en les mans d’aquest jove periodista i redactor de Terra Viva À Punt, David Torres, i del càmeraperiodista Richard Van Krutchen, tot un expert en l’ús del dron a més de cinc-cents metres de altitud, com es pot veure en molts planols del reportatge, amb les rojes i monumentals penyes de Roset al fons.

L’equip de Terra Viva À Punt, que ja s’ha fet resò en els últims mesos de la desfeta de la borrasca Glòria a Vivens i la Carrasqueta; de tota una vida al camp de Vicent Enrique o Enrique Vicente al mas de la Confitera; o de l’arreplegà de la collita d’ametlles al mas de la Costa de Maria Antonieta Teixidor, ‘amenaça’ amb tornar al poble del terró per descobrir més coses al voltant del terró, el gelat i el ric potencial mediambiental i com a destinació turística rural.

Els prometem que continuarem informant-los des del blog Made in Jijona, també interessat en difondre l’imatge de les moltes i bones coses que té este poble de la comarca de l’Alacantí.

 

 

L’equip de Terra Viva À Punt, que ja s’ha fet resò en els últims mesos de la desfeta de la borrasca Glòria a Vivens i la Carrasqueta; de tota una vida al camp de Vicent Enrique al mas de la Confitera; o de l’arreplegà d’ametlles al mas de la Costa, ‘amenaça’ amb tornar al poble del terró

 

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *