Calp, Altea, Villena, Dénia, Guardamar del Segura, Torrevieja, Alcoi, Orihuela i Elx, destinacions turístiques de qualitat

  • El director general de Turisme, José Manuel Camarero, remarca l’aposta de la Generalitat per la “qualitat en tots els servicis que formen part de la cadena d’atenció al turista”

  • Calp, Altea, Villena, Dénia, Guardamar del Segura, Torrevieja, Alcoi, Orihuela i Elx han sigut les destinacions guardonades

El director general de Turisme, José Manuel Camarero, ha clausurat l’acte d’entrega dels distintius ‘Compromís Qualitat Turística’ del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (Sicted) a les destinacions de la província d’Alacant.

En l’acte d’entrega dels distintius ha participat l’alcalde d’Elx, Pablo Ruz, qui ha realitzat l’obertura. A més, l’esdeveniment ha congregat els màxims representants dels ens gestors de les destinacions, així com als servicis turístics distingits, tant del sector públic com privat.

Les destinacions de la província d’Alacant reconegudes amb el guardó Sicted que avala el seu compromís amb el programa, i que obtenen per primera vegada o renoven el distintiu en 2023, són Calp, Altea, Villena, Dénia, Guardamar del Segura, Torrevieja, Alcoi, Orihuela i Elx.

Durant la clausura de l’acte, el director general de Turisme ha remarcat l’aposta de la Generalitat per la “qualitat en tots els servicis que formen part de la cadena d’atenció al turista”.

A més, ha valorat el treball exercit per les destinacions distingides i ha destacat que “totes són fonamentals per a contribuir al nostre posicionament com a destinació i per a fer-nos més competitius”.

També ha incidit en què des de Turisme Comunitat Valenciana “estem plenament compromesos amb l’impuls a la sostenibilitat turística” i de fet, “estem treballant intensament per a ser la primera destinació que aconseguisca el certificat Aenor que reconega la nostra estratègia en pro del turisme responsable”.

 

 

Pinturas rupestres La Sarga: historia y oxígeno en vena

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *