Conselleria posa en marxa la campanya ‘Stop al foc’ per a impulsar la prevenció dels incendis forestals

  • L’objectiu de la campanya és conscienciar sobre la importància de previndre els incendis forestals a la Comunitat Valenciana

  • Amb el lema ‘La prevenció és el primer’ es busca sensibilitzar la societat per a evitar situacions que puguen provocar un incendi

  • Amb el concepte ‘Senyals de fum’ la imatge apel·la al fet que qualsevol descuit pot ser l’origen d’un incendi

 

La Conselleria de Justícia i Interior, a través de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals, posa en marxa una nova edició de la campanya ‘Stop al foc’, una campanya de conscienciació en la qual l’aposta estratègica s’ha centrat a reforçar el concepte de la prevenció sobre altres elements més informatius d’anys anteriors.

Després d’un inici d’any marcat per les altes temperatures i la falta de precipitacions, s’ha buscat evidenciar, de manera clara, que està en mans dels ciutadans evitar situacions que puguen provocar grans incendis forestals. Es reforça, a més, el missatge que la societat pot sumar-se a l’esforç i a la tasca que duen a terme els equips especialitzats de prevenció i extinció dels incendis forestals.

Partint del concepte de ‘senyals de fum’ la imatge visual transmet la idea que qualsevol columna de fum en terreny forestal pot significar un perill i ser motiu de telefonar a l’1·1·2. Descuits com tirar una burilla, fer una barbacoa o una negligència poden tindre un desenllaç nefast.

 

 

La campanya es realitzarà en col·laboració amb els mitjans de comunicació que, com ja han fet en altres ocasions, difondran continguts relacionats amb esta temàtica. Per a la seua difusió s’ha desplegat una àmplia estratègia de comunicació amb l’objectiu d’arribar al major nombre possible de persones.

Xixona, barranc de la borrasca Gloria, en la zona de Vivens, on segueixen mils de pins morts i secs a terra

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *