Economia Sostenible concedeix ajudes per valor de 11,36 milions per a la promoció exterior d’empreses

El conseller Rafa Climent ha explicat que les ajudes de suport a la promoció exterior de la Comunitat Valenciana en 2022 s’han saldat amb el suport a 887 projectes, el 88 % de les sol·licituds rebudes

València.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de la Direcció General d’Internacionalització, ha concedit ajudes per valor de 11,36 milions d’euros per al desenvolupament d’accions de promoció internacional d’empreses de la Comunitat Valenciana.

El conseller Rafa Climent ha explicat que les ajudes de suport a la promoció exterior de la Comunitat Valenciana en 2022 s’han saldat amb el suport a 887 projectes, el 88 % de les sol·licituds rebudes.

Entre els conceptes secundats es compten la participació en certàmens firals internacionals, les despeses d’allotjament

“A través d’aquestes ajudes perseguim facilitar l’eixida a l’exterior de les empreses de la Comunitat Valenciana, amb el suport econòmic a diferents conceptes relacionats amb la promoció en l’exterior de les empreses i productes”, ha indicat.

Entre els conceptes secundats es compten la participació en certàmens firals internacionals, les despeses d’allotjament i desplaçament als mercats inclosos en el pla de promoció internacional de l’empresa, així com els serveis relacionats amb l’execució del pla de màrqueting internacional.

Així mateix estan inclosos els serveis relacionats amb el procés de registre de marca, els serveis per a la certificació, homologació i registre necessaris per a la comercialització internacional dels productes o l’adaptació de la pàgina web al mercat internacional, entre altres conceptes.

Les ajudes de suport a la promoció exterior han recolzat en 2022 a empreses de fins a 45 sectors d’activitat. El sector amb major nombre de sol·licituds concedides és el de components de calçat, amb 96 sol·licituds – el 10, 8% del total – i un import concedit de 716.048 euros. Li segueix el sector de calçat, amb el 9,4% i un import de 1,34 milions d’euros.

A continuació, se situa el sector agroalimentari, amb el 7,4 % de les sol·licituds i un import concedit de 888.889 euros. Li segueixen els sectors tèxtil llar, moble i materials de construcció amb el 7 % de les sol·licituds.

Altres sectors secundats són confecció tèxtil, indústries químiques, agroindustrial, indústria metalmecànica, Tics i noves tecnologies, serveis, fusta, maquinària i recanvis, plàstics, joguets, il·luminació, vins i begudes i un llarg etcètera fins a completar els 45 sectors secundats.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *