El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Busot per a la incorporació de l’oficina d’informació turística de la localitat en el programa Tourist Info

Turisme Comunitat Valenciana hi destinarà una quantitat màxima de 6.000 euros

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Busot per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info a través de la incorporació en aquesta xarxa de l’oficina d’informació turística del municipi.

L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info en la destinació, mitjançant la incorporació, el funcionament i l’operativitat plena de l’oficina d’informació turística Tourist Info Busot, que quedarà integrada en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.

A través d’aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina a l’Ajuntament de Busot una quantitat màxima de 6.000 euros provinents del programa d’adequació i millora de la Xarxa Tourist Info.

El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de Busot, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

L’Ajuntament de Busot sostindrà econòmicament i materialment l’oficina Tourist Info de la localitat, i afrontarà el total de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament

A més, aportarà el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista. També es compromet a mantindre la imatge de l’oficina de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info i en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei, entre altres.

Per la seua banda, Turisme Comunitat Valenciana posarà a la disposició de l’oficina Tourist Info Busot les seues bases de dades turístiques de caràcter públic; coordinarà la seua relació amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Generalitat, i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l’ús apropiat d’eines de gestió i procediments, entre altres.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *