El mestre terroner 馃嵂 comprova amb els dits el punt exacte del sucre bullit

脡s l’hora de setinar la #fruita 馃崐馃崘馃崚馃崏 i la #carabassa 馃 confitada, un #delicatessen 馃構 made in #Xixona馃巹馃巺 per menjar-lo directament o per omplir pans de Cadis i terr贸 de massap脿 amb fruita de colors

 

Nom茅s els mestres del terr贸, els vertaders vigilants de tot el proc茅s d’elaboraci贸 dels dol莽os amb pedigr铆 de Xixona, s贸n capa莽os de distingir en quin moment exacte de la cocci贸 amb aigua est脿 el sucre bollit plenament preparat pel satinat de la carabassa o la fruita confitada, com ara peres, taronges, cireres, bresquilles o prunes.

El mestre aboca amb molta delicadesa i, sobretot, amb molt d’amor al seu ofici les tires de carabassa blanca previament confitades durant els darrers mesos en un proc茅s lent que culmina amb el seu setinat, on la textura, el gust i l’aroma de la carabassa o la resta de fruites confitades alcancen el moment m茅s 貌ptim.

 

Un aut猫ntic mos delicatessen, propi de qualsevol amant dels productes gourmet

 

Un aut猫ntic mos delicatessen, propi de qualsevol amant dels productes gourmet.

Les imatges del blog del terr贸 Made in Jijona corresponen a la f脿brica obrador tenda de l’empresa familiar en novena generaci贸 (la qual compleix 250 ANYS) HIJOS DE MANUEL PIC脫.

Un aut猫ntic mar dol莽 molt a prop del casc urb脿 de Xixona, el bressol aut猫ntic del dol莽 nadalenc m茅s universal. I a nom茅s un clic en Internet …. https://www.turronesmanuelpico.com/productos-turrones-manuel-pico/

En el carrer Santa B谩rbara, 1, nave Jijona, Pol铆gon Industrial de Segorb. Tel猫fon 965 61 05 42
(FOTOS聽馃摳: MADE IN JIJONA)

La vida es corta, pero dulce! La vida 茅s curta, per貌 dol莽a!

Deja una respuesta

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *