Empreses agroalimentàries de la Comunitat (incloses terró Xixona) s’afermen a Corea del Sud i sud-est asiàtic amb l’Ivace

Vint-i-quatre empreses del sector agroalimentari participen en dues accions de promoció exterior organitzades per l’Ivace a Corea, Tailàndia i Singapur

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que, durant l’últim quadrimestre de l’any,  l’Ivace està celebrant una sèrie d’accions de promoció exterior del sector agroalimentari en mercats asiàtics, amb un gran potencial per a les empreses de la Comunitat Valenciana.

Els productes agroalimentaris de la Comunitat Valenciana tenen un gran potencial a Àsia, “a causa de la seua enorme qualitat i la seua procedència de la gastronomia mediterrània” – ha indicat Parra-, i per això és important potenciar el desenvolupament d’actuacions “que permeten a les nostres empreses promocionar els seus productes i ampliar la seua presència en aquests”.

Volem facilitar la introducció i l’obertura de nous canals de comercialització de les nostres empreses en mercats amb molt de potencial

El fet de comptar amb presència en mercats del sud-est asiàtic “ens permet fer costat a les empreses valencianes a obrir mercats en aquestes àrees o a ampliar la seua presència a través de nous contactes comercials”, ha explicat Parra.

“Volem facilitar la introducció i l’obertura de nous canals de comercialització de les nostres empreses en mercats amb molt de potencial i la digitalització facilita a les empreses atendre reunions des del seu propi mercat amb empreses que volen incloure els seus productes en la seua oferta”, ha indicat Parra.

Així, durant els mesos de setembre i octubre s’estan celebrant diferents accions que se sumen a la presentació de vins al Japó celebrada la setmana passada.

Concretament, aquests dies s’està celebrant una presentació d’oferta a Singapur i Tailàndia, que consisteix en l’enviament de mostres a empreses importadores que han mostrat interés i en el desenvolupament de reunions virtuals entre l’empresa valenciana i l’empresa importadora.

A Singapur ja han començat les reunions virtuals després de la recepció de les mostres. De moment es preveu el desenvolupament de més de 30 reunions en cadascun dels mercats.

Tailàndia començarà quan es reben les mostres de les empreses participants.

En aquesta acció – organitzada per l’oficina de l’Ivace en el sud-est asiàtic – participen 12 empreses amb productes com a oli d’oliva, galetes ecològiques, café, xocolates, torró, barretes, mel, papes, edulcorants i sucs.

Promoció a Corea

A aquesta presentació d’oferta se suma la de punt de venda celebrada a Corea on 12 empreses de la Comunitat Valenciana han tingut l’oportunitat de vendre els seus productes al públic i conéixer la seua acceptació en diversos establiments de la cadena Bellota–Bellota a Seül durant una setmana.

Les empreses valencianes que han participat en aquesta acció són empreses gurmet, amb productes seleccionats per la seua exclusivitat i qualitat i amb productes com olives bio, cerveses bio, va vindre, productes derivats de la tòfona, paelles i plats preparats, torró, sagnia, mistela, oli d’oliva i mel.

L’establiment Bellota-Bellota està situat en Hannam-Dong, un districte amb un ambient modern i sofisticat conegut per ser la residència de molts actors i coneguts artistes K-Pop, una zona associada al glamur en la capital coreana. Amb les seues organitzades galeries, restaurants, cafeteries i estiloses boutiques, Hannam-Dog és un lloc idoni per a totes les activitats que es volen diferenciar a Seül.

Durant una setmana els productes de les empreses seleccionades han estat a la venda al públic. Una venda reforçada amb la invitació a diferents perfils i prescriptors per a donar a conéixer els productes valencians.

En la selecció de convidats es troben influencers, mitjans de comunicació i clients tant de la distribució com clients finals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *