La Conselleria d’Agricultura convoca per 847.000 euros les ajudes a la certificació de la producció ecològica

Per a titulars d’explotacions agropecuàries, d’empreses d’elaboració (entre elles diverses torroneres de Xixona), manipulació, envasament, emmagatzematge, exportació o comercialització de productes

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha convocat les ajudes a la certificació de la producció ecològica per a 2022, per un import de 847.000 euros.

Les ajudes es dirigeixen als titulars d’explotacions agropecuàries, d’empreses d’elaboració, manipulació, envasament, emmagatzematge, exportació o comercialització de productes.

Suposen un instrument a favor de la competitivitat en el sector agrari, en oferir els consumidors, a través del sistema de control i certificació, una garantia objectiva de la presència d’una sèrie d’atributs de valor en el producte.

L’objectiu de la convocatòria consisteix a cobrir parcialment el cost de certificació dels productes agroalimentaris com a incentiu a la producció ecològica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, en línia amb l’II Pla Valencià de Transició Agroecològica.

Comité d’Agricultura Ecològica

El Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV) és l’òrgan que assistirà a l’administració en la gestió d’aquestes ajudes ja  consolidades en la Comunitat Valenciana.

La convocatòria d’aquestes ajudes, oberta durant un termini de 15 dies, pot consultar-se en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *