La gran empresa alimentària de Mutxamel que s’instal·la a Xixona es Jomipsa, de racions de combat i ONG’s

Es resol l’incògnita que va avançar Made in Jijona: L’Ivace adjudica prop de 5.000 metres quadrats a Xixona a una empresa dedicada a la fabricació de racions d’alimentació i ‘kits’ per a ajuda humanitària

 

L’Espartal III de Xixona està situat en un dels entorns de major tradició del sector agrolimentario de la Comunitat Valenciana

 

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha adjudicat tres parcel·les amb una superfície total de 4.992,48 metres quadrats de sòl industrial al Parc Empresarial L’Espartal III de Xixona a l’empresa Jomipsa S. A. Com ja va avançar el blog del terró Made in Jijona el passat 18 d’octubre, una gran empresa alimentària de Mutxamel estava a punt de decidir instal·lar en Xixona la seva central logística, en el polígon industrial Espartal III.

Aquesta empresa es dedica a la fabricació de racions d’alimentació i provisió d’articles i kits per a ajuda humanitària.

L’adjudicació s’ha produït en la modalitat de compravenda i permetrà a Jomipsa S. A. la construcció d’una nau industrial que serà el seu pròxim centre logístic innovador, amb el qual donarà eixida a les seues diferents operacions. Cal destacar que aquesta nau suposarà una inversió en l’Espartal III de prop de 300.000 euros.

 

Rafa Climent: aportarà un major valor afegit i competitivitat a aquest parc empresarial que està situat en un dels entorns de major tradició en el sector agroalimentari de la Comunitat 

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que la instal·lació d’aquesta empresa “aportarà un major valor afegit i competitivitat a aquest parc empresarial que està situat en un dels entorns de major tradició en el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana”.

Així mateix, ha destacat que L’Espartal III “s’ha consolidat com un espai productiu estratègic en el qual les empreses han sabut unir tradició i innovació per a continuar creixent i generant riquesa”.

L’Espartal  III

L’Espartal III, promogut per l’Ivace, compta actualment amb preus competitius i atractives condicions de comercialització per a facilitar l’atracció d’inversions i la posada en marxa de nous projectes empresarials mitjançant diferents modalitats com la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície.

La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en aquesta pàgina web i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@ivace.gva.es

 

Així mateix, cal recordar que el mes de juliol passat l’Ivace va cedir la parcel·la E-4 d’aquest parc empresarial a l’Ajuntament de Xixona, que la cedirà al seu torn a l’Associació Nacional Empresarial d’Elaboradors Artesans i Comerciants de Gelats i Orxates de Xixona (ANHCEA) per al desenvolupament d’un Centre d’Investigació de Gelat Artesanal Europeu.

Aquest centre d’investigació beneficiarà també a la resta d’empreses ja instal·lades en l’Espartal III que podran intercanviar sinergies, coneixements i experiència, contribuint així a l’objectiu de l’economia circular.

Una gran empresa alimentaria de Mutxamel estudia implantarse en el polígono Espartal de Xixona

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *