L’Ivace llança ‘Find your market’, una nova eina de selecció de mercats internacionals

És una eina senzilla que permet a les empreses conéixer els 10 mercats amb major potencial segons les seues característiques / ‘Find your market’ pot ser un punt de partida per al desenvolupament d’actuacions per a accedir a nous mercats amb el suport de l’Ivace

L’Ivace ha llançat aquesta setmana ‘Find your market’, una nova eina d’autodiagnòstic per a la selecció de mercats internacionals.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que es tracta d’una eina que «de manera senzilla, interactiva i visual permet a les empreses conéixer els mercats prioritaris que millor s’ajusten a les característiques del seu producte i la seua empresa en la seua estratègia d’internacionalització».

En l’àmbit de la internacionalització, un dels actius més valorats és la informació útil i de valor afegit. En el moment actual, en el qual moltes vegades hi ha saturació d’informació, «volem oferir a les empreses eines senzilles i útils que aporten informació i faciliten la presa de decisions», ha explicat.

Amb ‘Find your market’ (www.findyourmarket.es), les empreses han d’emplenar un senzill formulari a través del qual accediran de manera ràpida i visual a 10 mercats prioritaris per a l’empresa, basats en indicadors objectius i amb dades totalment actualitzades.

Una vegada obtingut aquest informe, l’empresa pot sol·licitar els serveis personalitzats de l’Ivace

Una vegada obtingut aquest informe, l’empresa pot sol·licitar els serveis personalitzats de l’Ivace per a obtindre assessorament sobre com abordar els diferents mercats d’oportunitat.

Per a això, compta amb una extensa xarxa de delegacions en l’exterior des de la qual facilita a les empreses el contacte amb potencials empreses importadores o distribuidores, a més d’altres actuacions per a introduir els seus productes en cadascun dels mercats.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *