L’orxata és la segona icona gastronómica dels valencians, només superada per la paella i per davant la taronja

Els resultats d’una enquesta elaborada per Electomanía ho deixen clar: la paella és la reina de la gastronomia valenciana. Amb el 63,1% dels vots, el plat d’arròs se situa en primer lloc com a símbol gastronòmic valencià per excel·lència, ha informat hui la tele dels valencians À Punt

La segona posició l’ocupa l’orxata, amb un 19,6%, i els cítrics el tercer, amb el 17,3% dels vots.

L’enquesta, d’àmbit autonòmic, elaborada per Electomania ha registrat 865 vots obtinguts a través d’un formulari en línia aquest passat desembre. La mostra ha sigut estratificada i ponderada per edat, gènere, ubicació i nivell d’estudis i renda, ha informat hui el canal autonòmica de televisió À Punt.

A les seves xarxes socials, À Punt també ho está difonent. Per exemple, a la seua pàgina de Facebook
👩‍🍳 À Punt NTC | 🥘 Paella, 🥛 orxata o 🍊 cítrics: quin és el símbol gastronòmic valencià per excel·lència?
Tot i que no hi ha hagut unanimitat, un d’aquests productes icònics s’ha imposat, segons una enquesta realitzada per electomania.es.
⬇️ La resposta, ací:

¿Falles, Fogueres de Sant Joan o Moros i cristians?

Una vegada resolta aquesta qüestió, afegeix la tele dels valencians À Punt, el portal d’enquestes ja prepara la pròxima: conéixer quina és la millor festivitat per als valencians i valencianes. Les opcions que han proposat són la Magdalena, les Fogueres de Sant Joan, les Falles, el Misteri d’Elx, la Tomatina o els Moros i Cristians. Si en vols dir la teua, pots votar ací en el formulari que han obert, que també inclou preguntes sobre la intenció de vot en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals.

 

 

 

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *