Mazón avança que l’àrea metropolitana comptarà amb una flota d’autobusos 100% elèctrics l’any que ve

Reivindica la mobilitat d’Alacant «com a pionera i a l’avantguarda en sostenibilitat i eficiència»/Subratlla la col·laboració publicoprivada en el transport com a exemple de gestió “eficaç i ecològica” des del punt de vista mediambiental i econòmic

 

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha reivindicat la mobilitat i servicis metropolitans de transport d’Alacant “com a pioners i a l’avantguarda en sostenibilitat i eficiència”.

Així ho ha assenyalat el cap del Consell durant l’acte de presentació de la nova flota d’autobusos urbans d’emissions zero 100 % elèctrics d’Alacant en el qual ha estat acompanyat per la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala i el president de Vectalia, Antonio Arias, empresa concessionària del servici, entre altres autoritats.

Durant la seua intervenció, Carlos Mazón, ha explicat que esta nova flota d’autobusos “estarà coordinada amb la resta de transport integral, sostenible, pràctic, eficient i pioner al servici dels ciutadans” i ha posat el TRAM d’Alacant com una referència “en tota Europa”.

Igualment, ha subratllat la col·laboració publicoprivada entre l’Ajuntament d’Alacant i l’empresa concessionària Vectalia com a exemple de “gestió eficaç, eficient i ecològica” des del punt de vista econòmic i mediambiental.

Així mateix, ha avançat que “després del desbloqueig de les concessions de transport interurbà”, l’àrea metropolitana d’Alacant comptarà “amb una flota d’autobusos 100 % elèctrics” per a l’any que ve.

Nova flota d’autobusos urbans elèctrics d’Alacant

En el seu discurs, Carlos Mazón ha assenyalat Vectalia com una “empresa capdavantera, exemple d’innovació, col·laboració, investigació i adaptabilitat”.

El transport urbà d’Alacant ha incorporat 18 autobusos elèctrics de zero emissions amb els quals la ciutat continua avançant cap a una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. D’eixa manera, s’impulsa l’electromobilitat amb la inclusió de vehicles més eficients que contribuïxen reduir la petjada de carboni.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *