Mazón vol captar els turistes americans

Carlos Mazón: “València acollirà en 2025 la celebració del congrés anual de sostenibilitat de la major associació d’operadors turístics americans”

Destaca el gran potencial del mercat americà per al nostre territori i recorda la prioritat del Consell d’establir una connexió directa amb els Estats Units

València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que la ciutat de València acollirà en 2025 la celebració de la cimera SIR (Sustainability is Responsibility), el congrés anual de sostenibilitat organitzat per l’associació d’operadors turístics americans USTOA per a fomentar pràctiques sostenibles en la indústria del turisme.

Així ho han confirmat els organitzadors del Summit SIR, que se celebra durant estos dies a Singapur i en el qual han anunciat la seu per a la celebració de la convenció en 2025.

El cap del Consell ha mostrat la seua satisfacció i ha avançat que “estem preparant diferents activitats per a esta cimera que, encara que la seu serà la ciutat de València, ho farem extensiu a tota la Comunitat”.

Per al cap del Consell, l’elecció de la Comunitat Valenciana com a seu del SIR Summit en 2025 “és una oportunitat excepcional per a mostrar i avançar en els nostres compromisos amb la sostenibilitat i el turisme responsable”. A més, ha incidit en què este esdeveniment “no solament realça la visibilitat internacional de la Comunitat, sinó que també és una plataforma per a demostrar les nostres iniciatives innovadores i pràctiques sostenibles en el turisme”.

Cal destacar que esta cimera està organitzada per USTOA (United States Tour Operators Association), l’associació més potent d’operadors turístics americans, “un mercat amb moltes possibilitats d’incrementar-se en la nostra destinació”, ha assenyalat el president.

 

En este sentit, ha subratllat “el treball que estem fent per a promocionar la Comunitat Valenciana en el mercat americà”, i ha avançat que el pròxim mes de setembre “la consellera viatjarà als Estats Units per a mantindre una trobada amb USTOA i aprofitarà per a contactar amb diferents companyies aèries, ja que un dels nostres objectius és establir una connexió directa amb els Estats Units”.

SIR Summit

El Summit SIR, que se celebra estos dies a Singapur, és una cimera que té com a objectiu fomentar pràctiques sostenibles dins de la indústria del turisme i reunix líders i professionals del sector per a discutir i desenvolupar estratègies que promoguen un turisme més responsable.

Esta convenció està organitzada per USTOA (United States Tour Operators Association) i ha elegit València, amb la col·laboració de Turespaña, com a seu del SIR Summit en 2025.

USTOA és una associació professional que juga un paper crucial en la indústria del turisme global, ja que els seus membres operen a escala mundial. A més, és un defensor actiu de la importància del turisme sostenible i responsable, i s’alinea estretament amb els objectius del SIR Summit.

Mercat estatunidenc a la Comunitat Valenciana

Durant 2023 van visitar la Comunitat Valenciana 144.129 estatunidencs, i este és el dotzé mercat emissor cap a la Comunitat Valenciana amb una quota de l’1,4 % del total de turistes i un ràpid increment des de 2021.

Respecte a l’estada i la manera de viatjar, el turista estatunidenc roman una mitjana de 8,9 dies amb un gasto mitjà diari de 248 euros per persona. El mitjà de transport triat pel 99,1 % és l’avió i un 12,9 % viatja amb un paquet turístic organitzat.

Els principals motius de la visita són l’oci amb un 71,6 %, i negocis un 10,3 % mentres que les principals activitats triades en el 2023 són visites culturals amb un 60 %; activitats gastronòmiques amb un 75 % i el turisme urbà, al voltant d’un 90 %.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *