«Que l’any que ve puguem celebrar les Festes com toca»

El regidor de Festes i Primer Tinent d’Alcalde, Ricardo Mira Garcia, ha presentat este matí el concert ‘Moments de Festa’ protagonitzat per la Unió Musical Xixona dirigida per Eladio Sellés i que ha volgut fer un xicotet homenatge a l’acte suprem de la presentació de bandes (per segon any, suspesa per culpa de la pandèmia)

 

Ricardo Mira Garcia, enfundat amb la samarreta de la seua filà de tota la vida, la dels Moros Verds, ha acudit este matí a la plaça del poble, a la porta de l’Ajuntament, la casa de tots els xixonencs, per a presentar el concert ‘Moments de Festa’ protagonitzat per la Unió Musical de Xixona.

La banda que dirigeix Eladio Sellés ha volgut retre un xicotet homenatge a l’acte suprem i molt volgut de la presentació de bandes de música. En este segon any sense presentació de bandes, la Unió Musical de Xixona ha interpretat deu pasdobles de la mateixa manera que ho hagueren fet les deu bandes de música participants en la festa xixonenca si no fos per la pandèmia i les seves restriccions per salvaguardar la salut de tots.

L’acte ha culminat amb la interpretació de l’Himne de Festes, de Vicente Pla Candela, novament molt aplaudit pel nombrós públic, molt entregat i generós durant tot el concert.

Ricardo Mira, que no és l’únic regidor que ha estat present a l’acte (també han acudit l’alcaldesa de Xixona, Isabel López Galera, i els edils Fuensanta Galiana, José Martínez, Joan Arques i Lluc Sirvent), ha al·ludit directament a ixe acte especial de la presentació de bandes que suposa en realitat l’arrancà dels seculars moros i cristians de Xixona.

I ha vingut a dir que es necessari viure la no festa amb les terrasses de Xixona plenes de gent durant estos dies de la manera més segura possible per tal de poder celebrar la festa l’any que ve «com toca».

Un bon desig del regidor Ricardo Mira al qual ens sumem de ple.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *