Terró, mel i gelat en Summer Fancy Food a Nova York

  • Es tracta de fires de gran rellevància a la costa est dels Estats Units

  • Tretze empreses agroalimentàries participen en la Summer Fancy Food i tres cellers i una destil·leria ho fan en la Vinexpo Americas

Ivace+i Internacional, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigix Nuria Montes, ha organitzat la participació agrupada d’un total de 17 empreses de la Comunitat Valenciana en les fires Summer Fancy Food i Vinexpo Americas que se celebren estos dies a Nova York.

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que esta acció, inclosa en el Pla de promoció exterior d’Ivace+i Internacional, forma part de les actuacions organitzades per a reforçar la promoció del sector agroalimentari en l’exterior, “un sector molt dinàmic en les seues exportacions i molt proactiu en les accions que organitzem en l’exterior”.

Les fires se celebren estos dies en el recinte firal Javits Center de Nova York, amb gran èxit de públic i amb molt bones expectatives de negoci.

La fira Summer Fancy Food 2024 és la major fira agroalimentària de la costa est dels Estats Units, dirigida exclusivament a un públic professional integrat per majoristes, minoristes, supermercats, empreses de servici de càtering, importadors de begudes i restauració, entre altres.

Este certamen s’ha consolidat com l’exposició de productes gurmet de més dimensions en esta regió. Entre els visitants destaquen conegudes cadenes com Whole Foods, Trader Joe’s, Starbucks, HEB, així com restaurants, botigues especialitzades, distribuïdors i altres agents del sector.

En l’edició 2024 d’esta fira, el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana està representat amb “productes com oli d’oliva, olives, torró, café, gelats, pernil, espècies, mel, paelles, papes, productes sense gluten i productes típics espanyols”, ha explicat Olivas.

Les empreses de la Comunitat Valenciana participen de manera conjunta en el pavelló oficial d’Espanya organitzat per Icex España Exportación y Inversiones. Espanya és el país convidat enguany en esta fira en la qual participen 2.400 exhibidors de 60 països i regions.

Per la seua part, Vinexpo Americas és una fira dirigida al sector de begudes alcohòliques. A més del vi, s’inclouen altres begudes com cervesa, licors, begudes preparades per a beure (RTD), productes i servicis complementaris, i accessoris.

En la present edició, Ivace+i Internacional ha organitzat la participació de tres cellers de la Comunitat Valenciana i una destil·leria. Les empreses compten amb el suport en destinació de l’antena de l’Ivace a Nova York.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *