Turisme promociona Benidorm amb la col·laboració del cantant Álvaro de Luna

  • L’artista ha llançat el seu últim videoclip, Todo contigo, rodat a Benidorm, a Benicàssim i al Palau Ducal dels Borja de Gandia

  • La peça audiovisual es difon aquests dies mitjançant les xarxes socials i el canal de Youtube del cantant, així com pels canals oficials de Turisme

Turisme Comunitat Valenciana promociona llocs emblemàtics amb la col·laboració del cantant Álvaro de Luna, que ha triat diverses localitzacions de les tres províncies per a gravar el seu últim videoclip Todo contigo, la nova cançó que suposa un avançament del seu nou àlbum, UNO.

D’aquesta manera, el videoclip que s’ha llançat aquest mes de març i que pertany a la discogràfica Warner Music, inclou imatges de l’interior del Palau Ducal dels Borja de Gandia, a més de les platges de Benicàssim i Benidorm.

Aquesta acció s’emmarca dins de la campanya de publicitat en línia, impulsada per Turisme Comunitat Valenciana, que inclou actuacions en formats exclusius i especials en els quals la Comunitat queda completament integrada per mitjà de l’aparició de localitzacions significatives.

La nova peça audiovisual d’Álvaro de Luna es difon aquests dies mitjançant les xarxes socials de l’artista i del seu canal de YouTube, a més dels diferents canals oficials de Turisme Comunitat Valenciana.

Així mateix, el videoclip apareix en les principals capçaleres de lifestyle del país mitjançant un contingut escalat a posició editorial gràcies a l’eina del grup Publicis Content on Demand.

El videoclip

En el Palau Ducal de Gandia, el cantant mostra la seua vessant més romàntica i es vist de gala per a un banquet amb champagne i llum de canelobres. En l’escenari de bona part de la peça musical es poden apreciar els taulells de l’època, les talles de fusta i or i els impressionants llenços del sostre dels salons del palau. Un homenatge a un lloc simbòlic on es van viure tantes intrigues, amors i desamors.

Amb un look més informal, també es veu l’artista davall de les modernes llums de Benidorm, o a la platja d’arena fina de Benicàssim.

Álvaro de Luna va compondre aquest tema, de tornada encomanadissa, mentre estava de gira per Amèrica Llatina, un fet que es reflecteix en els tocs andins de la melodia. Va gravar la cançó entre Colòmbia i Espanya, sota la coproducció de Paco Salazar i el col·lectiu Mapache.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *