121 empreses valencianes assisteixen a Alimentaria Barcelona

 

  • 44 empreses valencianes que participen en la fira podran ampliar la seua xarxa de contactes professionals en l’estand de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca

  • La trobada, que se celebra del 18 al 21 de març, permet reivindicar la riquesa gastronòmica i cultural de la Comunitat Valenciana

 

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca acollirà la setmana que ve en el seu estand les 44 empreses valencianes que acudixen a la fira Alimentaria Barcelona per a reivindicar la riquesa gastronòmica i cultural de la nostra regió.

Situat en el pavelló Lands of Spain, l’espai de la Conselleria ajudarà les empreses valencianes a incrementar els seus contactes comercials entre els professionals del sector alimentació, begudes i food service que es donen cita en la fira, del 18 al 21 de març.

El director general de Desenvolupament Rural, Francisco Javier Benito, assistirà este dilluns a la inauguració de la trobada, una cita important perquè les empreses participants milloren les seues oportunitats d’internacionalització i amplien la seua cartera de clients.

L’estand de la Conselleria i la marca col·lectiva de promoció agroalimentària ‘Molt de Gust’, és un espai de 586 metres quadrats, dividit en sis illes, on les empreses exposaran els seus productes i faran networking. Està previst que cuiners dels centres de turisme de Dénia i Gandia oferisquen degustacions de plats típics valencians als assistents.

En total seran 121 les empreses valencianes que assistisquen a Alimentaria Barcelona, una de les fires d’alimentació més importants d’Europa que reunix, cada dos anys, 3.000 expositors de 57 països diferents, a més d’atraure a més de 100.000 visitants de 150 països i 2.100 compradors d’Àsia, els EUA, Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *