Dir-li a À Punt que la Xixona senderista també existeix

Un post en la pàgina de Facebook de la telesivió de tots els valencians, ahir diumenge, incentivant el senderisme com a pràctica saludable per a tots i en el que recomana deu rutes pel País Valencià, obviant que Xixona és el municipi més muntanyenc de la província d’Alacant i que la província d’Alacant és la més muntanyenca d’Espanya, ens obliga a fer pedagogia del poble dolç i…de la seva ferèsteca naturalesa!!!

 

Vam vore ahir diumenge 15 de gener el post en la pàgina oficial de Facebook d’À Punt televisió, la tele de tots els valencians que nosaltres sempre hem defensat i defensarem com a potent vehicle d’informació de qualitat i foment de l’ús del valencià, i no ens vams resistir a la temptació d’opinar i d’informar.

Vam comentar en ixe post, com a blog del terró i del turisme rural i gastronómic i industrial, que Xixona és una bona destinació senderista com a poble més muntanyenc de la província d’Alacant que és. I, alhora, Alacant és la província més muntanyenca de tota Espanya.

 

Programes com Terra Natura, que amb èxit emet À Punt, tot i elaborat per una productora subcontractada, ben bé que ho saben, que Xixona és, a més de terró i gelat, un grapat de belles i elevades muntanyes on practicar el senderisme.

Al seu post anima a practicar el senderisme i a ixir a la natura i proposa, si nos saps o anar, deu destinacions: Xulilla, l’Albir, Penyagolosa, Vall de Laguar, Tinença de Benifassà, Mondúber, ruta del pantà, Benicàssim, Peña Cortada i Carrascar de la Font Roja.

De Xixona, vorejada per Vista Bella, Penya Migjorn, Carrasqueta, Montagut, Cabeçó d’Or i Almadens, ni pio.

Made in Jijona Turisme vos convida a fer una ruteta senderista o, si ho preferiu, totes. D’una manera o l’altra, vos quedareu bocabadats!!!.

 

 

Ya es primavera en el corte del río Coscó

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *