Fecha actual:28 enero, 2023

El III Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana abordarà la gestió eficaç i la sostenibilitat dels parcs empresarials

  • Comptarà amb la participació del conseller d’Economia Sostenible, la directora general de l’Ivace i la secretària autonòmica d’Economia

  • Se celebrarà els pròxims 13 i 14 de desembre a Alacant i es preveu l’assistència de prop de 200 persones

La tercera edició del Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana abordarà la gestió eficaç i la importància de la sostenibilitat dels parcs empresarials.

D’aquesta manera, aprofundirà en aspectes fonamentals que permeten millorar la gestió i aconseguir la sostenibilitat com l’economia circular; la digitalització i indústria 4.0; la simbiosi industrial; la mobilitat sostenible; la seguretat; la gestió d’infraestructures i els serveis de valor afegit dels espais industrials.

Un altre dels grans objectius que s’ha marcat el congrés és aprofundir sobre els avantatges de la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM), una nova figura jurídica que ja està implantant-se en les àrees industrials de la Comunitat Valenciana i que genera serveis de valor afegit estimulant alhora la col·laboració públic-privada per a millorar la competitivitat.

Aquest encontre se celebrarà els pròxims dies 13 i 14 de desembre en el Museu d’Art Contemporani (MACA) d’Alacant i en ell es donaran cita representants de diferents entitats i organismes experts en la gestió de parcs empresarials, així com professionals i ponents que exposaran els seus coneixements i casos de bones pràctiques per a contribuir a impulsar la qualitat d’aquests espais industrials.

El congrés comptarà amb la participació del conseller d’Economia Sostenible Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, la directora general de l’Ivace, Júlia Company, i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Empar Martínez.

Aquesta iniciativa, organitzada per la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), compta amb la col·laboració de l’Ivace en el marc de la línia nominativa a la Federació aprovada per l’Institut dins dels pressupostos de la Generalitat, amb la finalitat de donar a conéixer la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials.

Inscripcions

L’esdeveniment, dirigit especialment a persones empresàries, dirigents i personal tècnic de l’administració local, ha despertat un important interés i es preveu l’assistència de prop de 200 persones.

Cal recordar que el termini d’inscripcions continua obert i pot realitzar-se de manera gratuïta a través d’aquesta web.

 

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *