Els turistes nòrdics que visiten el País Valencià s’han incrementat un 6,8 % durant 2024

Turisme promociona l’oferta turística i gastronòmica de la Comunitat Valenciana en els mercats nòrdics

Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme a Hèlsinki, ha organitzat una actuació de màrqueting al carrer i dos presentacions a mitjans i operadors turístics a la ciutat de Hèlsinki, a Finlàndia, durant este divendres 14 de juny i el dissabte 15 de juny.

L’actuació, organitzada amb motiu del Dia de la Tapa, en un espai localitzat en ple carrer en la zona més comercial de la capital finlandesa, inclourà diversos tallers sobre cuina, a més d’actuacions destinades al públic infantil.

A més, es duen a terme presentacions de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana. En concret, es realitzarà una presentació destinada exclusivament a mitjans de comunicació, a la qual està previst que assistisquen 12 mitjans, i una altra per a operadors turístics de Finlàndia, a la qual està previst que assistisquen 25 operadors.

Esta actuació forma part d’una sèrie d’accions que s’estan duent a terme als països escandinaus per a promocionar la Comunitat Valenciana en els mercats nòrdics, destacats emissors de turistes cap a les nostres destinacions.

Així, este dilluns va tindre lloc a Estocolm una presentació destinada a operadors suecs organitzada per Turisme Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i Conhostur, on es va presentar l’oferta turística de la destinació Comunitat Valenciana davant de 80 mitjans de comunicació i turoperadors suecs.

Turisme CV participa també esta setmana en sengles presentacions organitzades per Turisme de la ciutat d’Alacant
a les ciutats noruegues d’Oslo i Bergen

Amb estes accions, Turisme Comunitat Valenciana vol reforçar l’arribada de visitants d’estos països, així com millorar les connexions aèries a través dels aeroports de la Comunitat Valenciana, especialment amb l’aeroport de València, ja que el d’Alacant-Elx manté freqüents connexions directes amb estos mercats, com és el cas de Finlàndia, que compta amb vols directes a Hèlsinki.

Cal assenyalar que els turistes procedents dels països nòrdics que visiten la Comunitat Valenciana s’han incrementat un 6,8 % durant 2024. Així ho mostren els últims resultats de l’enquesta Frontur, elaborada per l’INE, que xifren l’arribada de turistes procedents dels països nòrdics a la Comunitat Valenciana en 255.639, un 6,8 % durant el primer quadrimestre de 2024.