Goirigolzarri pren el ‘teles’fèric al cabeç del Corb de Xixona i visita betlem i Fira de Nadal Terró

Hui, a això les 5 de la matinada, he tornat a sentir i vore, de sobte, també Goirigolzarri, president de Caixabank, el qual no parlava ni d’inflació, ni de política monetària / Esta vesprada hi he tornat a mantindre un diàleg assossegat després que m’hagen preguntat per ell diversos xixonencs insignes i carismàtics

Precisament hui. Jornada en la qual m’han preguntat pel personatge Goirigolzarri diversos xixonencs importants de Xixona i també en el meu univers vital. Gent amb carisma i saber estar. Entre ells, un cavaller del Cid, un moro vermell, una empresària terronera, un advocat, un mecànic i un carnisser. Doncs he hagut de tornar-hi.

Goirigolzarri, economista fi basc i flamant president de Caixabank, xarrava harmònicament amb els bombardins, els saxos tenors, clarinets, la flauta i el flautí. En cant i contracant matemàtics per tornar a sublimar melodies dolces, gairebé de terró de mel de taronja, espígol i romer.

 

Xiulava en la penombra del crepuscle que anuncia desembre el seu pasdoble i un de nou titolat ‘Unió Musical Xixona’.

L’inconfusible figura quixotesca de Goiri darrere les ulleres de pasta feia senderisme al poble dolç

Cabeç del Corb avall, front al castell sarracé reconstruït, l’inconfusible figura quixotesca de Goiri darrere les ulleres de pasta feia senderisme al poble dolç, acompanyat, sorprenentment, pels musicòlegs🎼 John Williams i Hugo Chinesta.

Tots tres han agafat, però, un còmode ‘teles’fèric des del cim escarpat del Corb fins el carrer La Vila, després de saludar la Verge i el Jesuset a l’abric de la roca. Arribats al carrer la Vila, han començat de nou a desfilar amb sons celestials moros del Rif carrer amunt fins la plaça. Fins desembarcar a Alhucema.

Se n’han adonat, però, que la plaça del poble ja està literalment presa i capitulada.
Per això restaran uns dies entre les xixonenques i els xixonencs per comprar terró i hospitalitat al poble dolç.

Marxarà Goirigolzarri de nou.

Pero hi tornarà. I tant…

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *