Importància de la innovació per a transformar el sistema alimentari actual en un més sostenible, saludable i accessible

  • Ftalks Food Summit se celebrarà a València els dies 16 i 17 d’octubre

  • La Generalitat finança amb 100.000 l’organització d’este esdeveniment

A la Comunitat Valenciana estem envoltats d’emprenedors que veuen en el sector de l’alimentació una gran oportunitat per a emprendre i innovar

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha participat este matí en la presentació de la 5a edició de la principal trobada de referència sobre innovació alimentària a Europa, Ftalks Food Summit, que tindrà lloc a València els dies 16 i 17 d’octubre.

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, finança amb 100.000 euros la celebració d’este esdeveniment. Durant la presentació, Olives ha destacat la importància que la Comunitat Valenciana siga el punt de trobada per a empreses consolidades i startups que aposten per transformar el sistema alimentari actual cap a un més sostenible, saludable i accessible.

Per a fer-ho, ha assenyalat Olives, “a la Comunitat Valenciana estem envoltats d’emprenedors que veuen en el sector de l’alimentació una gran oportunitat per a emprendre i innovar, proposant solucions a aquells reptes i necessitats que la societat va demandant, i fòrums com este suposen un punt de reunió per a tots ells”.

A més, ha explicat Olives, “l’alimentari és un sector en plena expansió, el canvi de mentalitat de la població mundial cap a una alimentació més sana, saludable i respectuosa amb el planeta suposa una oportunitat de negoci per a totes estes empreses que irrompen en el sector”.

La llista de ponents de Ftalks Food Summit sobrepassarà el centenar de participants provinents de més de 25 països, en la que serà la seua edició més internacional fins hui.

A més de les ponències programades, el dia 16 d’octubre se celebrarà l’Startup Day, dedicat al fet que un gran nombre de startups foodtech exposen els seus projectes, a més de celebrar-se la Future Dinner, un sopar en la qual es podrà degustar l’alimentació del futur, elaborada amb productes de les startups participants.

 

 

Proponen que la Unión Europea adopte un objetivo del 0% de miel adulterada para 2030

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *