Fecha actual:3 diciembre, 2022

LABORA llança una ‘newsletter’ amb informació d’actualitat sobre ocupació, ajudes i formació

El butlletí de notícies està dirigit a les persones físiques, entitats i empreses (incloses del terró i gelat) / LABORA cerca amb la seua nova estratègia de comunicació obrir-se a la ciutadania i informar de manera transparent de les actuacions de l’organisme

LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, obri un nou canal de comunicació on s’exposaran totes les subvencions, programes i actualitat sobre ocupació i formació.

La ‘newsletter’ és un servei d’informació per correu electrònic que funciona mitjançant subscripció. Les persones interessades en els serveis i novetats del Servei Valencià d’Ocupació i Formació podran donar-se d’alta per a rebre les últimes notícies. La inscripció és molt senzilla, simplement cal donar-se d’alta a través d’aquest enllaç: consultar ací

En el butlletí podran veure’s articles sobre orientació, amb consells per a la cerca d’ocupació; notícies sobre els últims cursos de formació amb major nivell d’inserció en el mercat laboral; informació sobre ajudes en termini; novetats de l’organisme, com per exemple la posada en marxa de l’autobús itinerant que fa les funcions de espai LABORA en municipis on no hi ha; o alertes sobre els programes d’ocupació als quals poden incorporar-se les persones desocupades.

Organisme del segle XXI

Aquesta actuació s’emmarca en la nova política de comunicació de LABORA, que pretén convertir a aquesta administració en un organisme del segle XXI. El Servei Valencià d’Ocupació i Formació busca la manera de transmetre la informació a la ciutadania de forma més senzilla, tractant de simplificar el llenguatge administratiu i fer-lo més accessible al públic general. LABORA és present en les principals xarxes socials, com són Instagram (@GVALabora), Facebook (GVA Labora), LinkedIn (GVA Labora), Twitter (@GVALabora) o YouTube (GVA Labora), on la ciutadania rep informació diària sobre l’organisme.

La ‘newsletter’ permet una comunicació directa, on la persona usuària no necessita estar revisant la pàgina web de LABORA o les seues xarxes socials per a assabentar-se en termini de les ajudes o la inscripció en programes d’ocupació, ofertes o cursos de formació.

La vida es corta, pero dulce! La vida és curta, però dolça!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *