L’expert en foto dron Gustavo Nicolau, cam铆 de guanyar el IV Concurs 馃摳 ‘Made in Jijona’

Si no 茅s que l’ha guanyat ja, per la intensitat i bellesa de les seves s猫ries fotogr脿fiques amb el dron enviades al blog del terr贸 en els 煤ltims mesos, Gustavo Nicolau es perfila com a contundent triomfador del IV Concurs de Fotografia ‘Made in Jijona’

 

Quatre s贸n les s猫ries de fotografies fetes amb dron a vista de pardal per Gustavo Nicolau les que ens ha enviat a Made in Jijona per la seva publicaci贸 en el blog del terr贸 de Xixona. I cap d’elles t茅 desperdici visual i sentimental.

Especialment fant谩stica, pel que representa per Xixona la Penya Migjorn i la seva monumentalitat, 茅s la que va realitzar Gustavo Nicolau el passat juliol prop de l’ic貌nica i omnipresent muntanya xixonenca.

 

Per貌 totes les seves fotos des de l’aire desperten un evident inter茅s. Com la del riu Cosc贸 ple d’aigua al mes de maig des del cel.

Per no parlar de la recent s猫rie de fotos en caure la nit des del cel del castell i el beletmet durante el pont de la Constituci贸, dies de fira a Xixona.

Mos atrevim a dir, llevat que rebem en els propers dies una foto o una s猫rie que siga encara m茅s espectacular, que Gustavo Nicolau 茅s el guanyador del IV Concurs de Fotografia 馃摳 ‘Made in Jijona’ i creem que fem just铆cia amb esta decisi贸.

Creem que fem just铆cia amb esta decisi贸

Totes les foto frons fetes des de l’aire pel xixonenc Gustavo Nicolau desperten un evident inter茅s entre milers de lectors del blog del terr贸 (quasi 400.000 usuaris 煤nics al dia de hui)

 

 

 

 

El IV Concurso de Fotograf铆a 馃摳 鈥楳ade in Jijona鈥 ya tiene otro finalista: Gustavo Nicolau

La vida es corta, pero dulce! La vida 茅s curta, per貌 dol莽a!

Deja una respuesta

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *