Fecha actual:3 octubre, 2022

L’Ivace promociona el disseny de la Comunitat Valenciana en la ‘Berlin Design Week’

En una exposició de producte en la qual estaran representades 23 empreses de la Comunitat / Tretze empreses mostren mobiliari, taulells, il·luminació i tèxtil llar, a les quals se sumen les guardonades amb els IF Design Awards

Un total de 23 empreses de disseny i hàbitat de la Comunitat Valenciana estaran representades en l’exposició ‘València, Shapes Uncovered’, un ‘showroom’ organitzat per l’Ivace, en col·laboració amb l’Associació de la Capital Mundial del disseny, en un dels esdeveniments dedicats al disseny més emblemàtics d’Europa, com la ‘Berlin Design Week’.

En aquest esdeveniment, que obrirà les seues portes del 18 al 20 de maig, tretze empreses d’hàbitat de la Comunitat Valenciana exposaran peces de moble, taulell, il·luminació i tèxtil llar en una exposició professional en la qual a més estaran representades les 10 empreses valencianes guardonades amb els ‘IF Design Awards’.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat l’oportunitat que representa per a València ostentar enguany la capitalitat Mundial del Disseny per a mostrar al «món la capacitat de les nostres empreses de desenvolupar productes amb altes cotes de disseny i innovació».

En aquesta ocasió i amb motiu de la celebració de la ‘Berlin Design Week’, «hem organitzat una exposició de producte de disseny en la coneguda ‘Hallesches Haus’ de Berlín amb l’objectiu de posicionar el disseny valencià en un mercat tan exigent com l’alemany, en el marc d’un dels festivals de disseny més importants del món, i propiciar noves vies i contactes per a fer negocis entre els canals més importants del sector», ha indicat.

Així, l’hàbitat de la Comunitat Valenciana protagonitzarà un esdeveniment d’imatge en la ‘Hallesches Haus’ en l’emblemàtic barri Kreuzberg amb mobles de Capdell, Agrippa, Actiu, Alexandra, Koo International i Point, tèxtils de Naturtex, Delta Carpets, il·luminació de Ole Lighting i ACB, i taulells d’Azteca, Gayafores i Cevica; compartint espai amb una instal·lació d’imatges dels projectes valencians guardonats en aquesta edició 2022 dels ‘IF Design Awards’.

L’exposició obrirà del 18 al 20 de maig i albergarà diverses presentacions dirigides a un públic professional integrat per estudis d’arquitectura i disseny. Entre elles, figura una presentació de l’Associació Capital Mundial del Disseny 2022 així com la presentació del dissenyador multiguardonat Sebastian Herkner, nomenat Dissenyador de l’Any en els Premis Internacionals de Disseny d’Elle Deco, que presentarà la seua col·lecció per a Capdell titulada ULIS.

En l’esdeveniment també serà present la gastronomia de la Comunitat Valenciana, amb la participació d’un mestre paeller valencià, i una selecció de vins de la regió compostes per caldos dels cellers Baronia de Turís, Coviñas, Gandia Pla, Domini de la Vega, Brew & Spirits així com xocolates de Utopick.

Per part seua, la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat l'»oportunitat que representa mostrar una oferta tan potent de disseny, per a oferir una mostra de la Comunitat i propiciar noves oportunitats de negoci».

En l’exposició seran presents representants de les empreses que tindran l’oportunitat de mantindre reunions amb professionals convocats per a l’ocasió a través de l’antena de l’Ivace a Alemanya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.